РЕБи і дрони від громади

Допомога та підтримка завжди були важливим аспектом життя. А нині, в час важкої війни, вони набувають ще більшої значимості та масштабів. Хмельницька міська громада не зраджує своїм принципам: у всьому і всім допомагати й підтримувати наших воїнів, які нині в окопах, бліндажах, на руїнах захищають нашу землю від агресора. Тому сила нашої громади — в єдності і розумінні потреб фронту.

Так, 10 вересня відбулася чергова передача від Хмельницької громади на понад 3 млн грн. Нові РЕБ і РЕР працюватимуть у підрозділі Сил оборони. Закупівля бюджетна.

16 вересня — нове поповнення військових засобів та обладнання. “Традиційно на початку тижня передаємо корисне для Сил оборони. Це можливо завдяки кожному, хто сумлінно сплачує податки. Дякую! Сьогодні це три засоби РЕБ вартістю майже 1 мільйон гривень і сім квадрокоптерів DJI MAVIC 3E Enterprise вартістю майже 700 ттисяч гривень”, поінформував Хмельницьку громаду міський голова Олександр Симчишин.

Отже, з початку 2024 року від Хмельницької міської громади передали військовим вже понад 140 засобів РЕБ і РЕР, понад 430 квадрокоптерів та понад 5300 FPV-дронів.

Продовжуємо в тому ж дусі. Крок за кроком — до Перемоги!

Жанна Бойчук

Back to top button