Здоров’я хворого — найвищий Закон

Хмельницький обласний протипухлинний центр — це високоспеціалізований медичний заклад експертного рівня і повного циклу лікування за напрямками: хірургія, колопроктологія, гінекологія, мамологія, пластична хірургія, радіологія, хіміотерапія, отоларингологія, терапія. У центрі є всі види сучасної рентгенологічної, ультразвукової та функціональної діагностики.

У вересні минулого року відділення новоутворень органів травлення та заочеревинного простору очолив лікар-онколог вищої категорії Вадим Прокопович. Він випускник Київського національного медичного університету ім. О.Богомольця. Багато уваги приділяє вдосконаленню своїх вмінь та навичок, вивчаючи досвід роботи кращих вчених-онкологів. Йому доводиться щодня рятувати життя пацієнтів, робити складні планові, позапланові, екстрені операції, коли час на порятунок вимірюється секундами… А це постійна напруга, величезна відповідальність й високий професіоналізм. За короткий час Вадим Олександрович завоював авторитет та повагу серед хворих та колег. Його серце відкрите для всіх, хто працює поруч. Потрапити до рук цього лікаря — рівноцінно твердому й безумовному шансу на успіх оперативного втручання й прогресу в лікуванні важкої недуги. До речі, цей лікар приходить у лікарню, щоб простежити стан хворих навіть у вихідні. І це при тому, що у відділенні весь медперсонал — професіонали високого класу. Тут створені комфортні умови та хороша психологічна атмосфера для лікування хворих.

Дружний колектив однодумців-лікарів, медичних сестер, санітарок, які чітко виконують свої професійні обов’язки, допомагають хворим швидко відновлюватися, а волонтери лікувального закладу, яких очолює лікар-радіолог Ольга Суваркова, надають гуманітарну допомогу ЗСУ. Пацієнти відділення вдячні колективу за чуйні та добрі серця, професіоналізм, психологічну підтримку, розуміння й терпіння, за теплі слова, які допомагають подолати біль і повернути віру в свої сили.

Валерій Марценюк

Back to top button