Подарункові бокси: акція турботи триває

Майже 200 боксів-посилок зібрали хмельничани за час благодійної акції “Збери подарунковий бокс для наших воїнів”, ініційованої департаментом праці і соціального захисту населення та управлінням торгівлі міської ради. БФ “Волонтери Поділля” вже відправив подарункові бокси нашим захисникам у підрозділи. Акція розпочалась у кінці липня, але містяни продовжують доброчинний збір.

Що у подарункових наборах? Кожен бокс з простими, але необхідними речами. Насамперед у коробці має бути лист-подяка бійцю, а далі за бажанням: суха грілка, шкарпетки, вологі і сухі серветки, паперові рушники, засоби для гоління, зубна паста, мило, протизастудні засоби, проти комах, пальчикові батарейки, сухий спирт, кава, чай, солодощі тощо. Перелік вмісту боксів розміщений на Фейсбук-сторінці управління праці та соціального захисту, а приймають бокси у приміщенні управління торгівлі.

Першу партію боксів — 100 коробок, волонтери відправили у різних напрямках у бойові підрозділи 23 серпня, але люди продовжували приносити коробки з подарунками для воїнів, тож волонтери відправили подарунки на позиції вдруге вже у вересні. Проте хмельничани й далі приносять пакунки нашим захисникам й акцію продовжили.

І тепер вона перемістилась в освітні установи, заклади торгівлі: адже люди хочуть порадувати наших героїв і до Дня захисника, який відзначатимемо 1 жовтня. Кожен подарунковий бокс — це знак нашої вдячності за наближення миру та перемоги.

Вікторія Катрич

Back to top button