Відзнаки за мужність у День захисників і захисниць

У Хмельницькій громаді відбулись акції вшанування пам’яті та вдячності захисникам України, свободи і гідності. Серед найголовніших заходів — відзначення військовослужбовців, які нині бережуть та захищають нашу Вітчизну. Про це повідомив міський голова Олександр Симчишин у соцмережах.

У День захисників і захисниць України найперше — пам’ять про полеглих Героїв. О 9.00 — хвилина мовчання біля світлин наших воїнів на Проскурівській, квіти до пам’ятників. Далі молитва від капеланів із родинами загиблих та бойовими побратимами на Алеях Слави на кладовищі.

І, звісно ж, зустріч із тими, хто зараз вигризає кожен наш день на лінії фронту. Вручив 38 відзнак “Воля і мужність” нашим героїчним військовим. До відзнаки — подарунок і премія. Когось відпустили додому у відпустку, на ротацію, а за когось медаль отримувала дружина чи матір, бо сам боєць навіть зараз тримає у руках зброю. Дякую кожному від всієї громади! Слава Україні! Слава її Героям! Вічна пам’ять полеглим!”, — розповів міський голова Олександр Симчишин.

Нагадаємо, попередньо, з нагоди Дня міста, відзнаки Хмельницької громади “Воля та мужність”, премії та подарунки отримали 32 військовослужбовці.

Вікторія Катрич

Back to top button