Продуктові набори і зимові запаси

Більше 23 тисяч продуктових наборів тільки у 2024 році отримали пільгові категорії населення нашої громади. В першу чергу, їх отримали літні люди, які обслуговуються міським територіальним центром соціального обслуговування населення (майже 20 тисяч наборів).

Кошти на продуктову підтримку нужденних виділяються з бюджету громади. Про це йдеться в повідомленні на сайті Хмельницької міської ради. Отримувачі таких соціальних пакунків — самотні громадяни похилого віку, люди з інвалідністю, що потребують догляду і мешкають на території міської громади. Дізнатися, хто має право на отримання такого набору можна, звернувшись у територіальний центр за адресою м. Хмельницький, вул. Перемоги, 7А чи за телефонами 0989669128, 63-23-37, здійснити запис на отримання набору можна онлайн за посиланням: https://forms.gle/ZnPyw19W8ph1qYjq9.

Також до державних свят працівники терцентру передають продуктові пакунки родинам полеглих, полонених, безвісти зниклих. Крім цього, більше 800 наборів фруктів упродовж року передали до свят військовим, які перебували на лікуванні в медзакладах.

Потурбувались у терцентрі і про запаси овочів та фруктів на зиму для своїх підопічних: мешканців громади похилого віку, людей з інвалідністю та інші категорії соціальних пільговиків.

З настанням осені, коли ще тепло, світить сонце, дерева одягають різнокольорове вбрання, а на городах та полях дозріли врожаї, приходить час, щоб зробити запаси на холодні затяжні місяці. Тому традиційно працівники Хмельницького міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) допомагають людям з інвалідністю та одиноким пенсіонерам здійснити закупи та доставити в оселі овочі та фрукти, — йдеться у дописі на Фейсбук-сторінці територіального центру. — Цьогоріч працівники терцентру закупили та доставили по домівках: картоплю, моркву, буряк, цибулю, перець та яблука. 48 отримувачів соціальних послуг отримали понад 2 тонни сезонного товару”.

Вікторія Катрич

Back to top button