Маршрути — Донецьк, Запоріжжя

Активісти ГО “Захист — об’єднання волонтерів” зібрали і передали медичні засоби на замовлення бойових підрозділів, які відправляються на фронт Донецького напрямку.

Ситуація складна, але маємо втриматись і наголошуємо: без підтримки тилу фронт не вистоїть. Перемога залежить від кожного українця!” йдеться у дописі на Фейсбук-сторінці організації. Крім бойового спорядження, там потрібні постійно ліки та медичні засоби”.

Осінь, холоди стали ще одним випробуванням для бійців, і, крім бойових поранень, додаються осінні сезонні захворювання. Тож волонтери надали список ліків та медзасобів, яких найбільше і постійно потребують наші захисники. І закликали небайдужих громадян допомогти нашим підрозділам на Донеччині. Що потрібно найбільше? Це антибіотики, протизапальні та протиалергічні, противірусні, гемостатичні (кровоспинні), засоби для обробки ран, перев’язок, антисептики, протиопікові, протидіарейні, антиспазматичні, серцево-судинні препарати, засоби для обробки очей тощо. Базовий список препаратів кожен охочий допомогти знайде на офіційній сторінці “Захисту” в соцмережах.

Допомагають наші невтомні волонтери не лише захисникам, а й мешканцям прифронтових територій. Минулими вихідними передали продуктові набори в Гуляйполе Запорізької області, у місцевий Пункт незламності. За цю допомогу гуляйпольці висловили подяку хмельничанам, які допомагають людям виживати. “Ця допомога є надзвичайно важливою для жителів громади, які постійно страждають від ворожих обстрілів і знаходиться в безпосередній близькості до лінії фронту, йдеться у повідомленні. Завдяки підтримці жителі мають можливість отримати необхідні продукти харчування у надскладний час. Дякуємо вам за вашу небайдужість та внесок у підтримку тих, хто найбільше цього потребує”.

Тетяна Руса

Back to top button