“Джунгарики” — фіналісти студентського турніру інтелектуалів

У Молодіжному центрі відбувся черговий відбірковий інтелектуальний турнір “Студентська битва” серед закладів вищої освіти Хмельницької міської територіальної громади. Третя гра пройшла в Хмельницькому інституті соціальних технологій університету “Україна”.

Студенти інституту та коледжу університету “Україна” у складі п’яти команд також взяли участь у міському відбірковому турнірі. “Про це йдеться у повідомленні управління молоді та спорту міської ради.

Команди змагалися у восьми тематичних раундах, а саме: навчальний заклад; міста; спорт; кіно та культура; російсько-українська війна; історія; відомі діячі; Україна.

За результатами інтелектуального турніру до фіналу пройшла команда “Джунгарики”, яка боротиметься за перемогу у фіналі “Студентської битви 2024” серед закладів вищої освіти міської громади. “Щиро дякуємо Хмельницькому інституту соціальних технологій університету “Україна” за надання допомоги в організації та проведенні інтелектуального турніру, а також за сприяння у розвитку молодіжної політики. Дякуємо командам та вболівальникам за позитивну атмосферу впродовж гри та ваші яскраві результати. Зовсім скоро зустрінемося на Студентській битві 4:0”, — йдеться у повідомленні.

Тетяна Руса

Back to top button