У Хмельницькому з 4 квітня відновили роботу дитячі садки

Поки що мова йде про три дошкільні заклади. Вони працюватимуть у повноцінному режимі в різних мікрорайонах міста. Про це повідомив Хмельницький міський голова Олександр Симчишин. Втім скористатися послугами дошкільного закладу поки що  зможуть  не всі.

Це чергові дитсадки для дітей працівників критичної інфраструктури, зокрема, це надзвичайники, поліція, військові. У цих дошкільних закладах є повноцінно обладнані бомбосховища, в яких ми ще до 24 лютого проводили навчання, як оперативно, швидко одягатися і пройти у сховище”, — зазначив міський голова. За його словами, наступного тижня, ймовірно, запрацюють ще три дошкільні заклади. Задля цього вже відпрацьовані відповідні алгоритми.

Нагадаємо, з 1 квітня департамент освіти та науки Хмельницької міськради міської ради відновив запис дошкільнят до дитячих садочків через систему «Електронна черга». В установі прогнозують з 1 травня розпочати процедуру зарахування дітей до дошкільних закладів, однак просять батьків слідкувати за оновленням інформації на офіційних сайтах, в соціальних мережах Хмельницької міської ради та департаменту освіти та науки.

 

Back to top button