Патріотична великодня писанка: майстер-класи від хмельницьких майстрів

До величного свята – Воскресіння Христового  хмельницькі майстри проведуть майстер-класи з виготовлення великодніх прикрас.

Так, у Центральній публічній бібліотеці для дітей міста і переселенців відбувся майстер-клас з писанкарства, який провели викладачі Хмельницької художньої школи,  а у школі мистецтв «Райдуга»  проведено майстерку з виготовлення декору – великодніх кроликів.

Цього тижня відбуватимуться й інші заплановані заходи на великодню тематику. Зокрема,  в центральній публічній бібліотеці викладачі художньої школи проведуть  майстер-клас з витинанки та майстер-клас з виготовлення Великодньої листівки «Подільське сонечко».  А викладачі  школи іконопису “Нікош  навчатимуть усіх бажаючих  азам  написання  писанок із зображеннями ликів святих. Майстер-клас тут відбудеться  під гаслом:  «Христос Воскрес – воскресне й Україна».

За словами  працівників управлівння  культури і туризму Хмельницької міської ради, яке виступило  ініціатором та організатором усіх заходів,  метою  і завданням  майстер-класів  є  виховання у підростаючого покоління почуття патріотизму, віри у перемогу добра над злом шляхом написання української патріотичної писанки.

 

 

Back to top button