Оновлена амбулаторія в Книжківцях

Учора у Хмельницькій громаді презентували повністю відремонтовану амбулаторію загальної практики-сімейної медицини №1 у мікрорайоні Книжківці. Це вже 31-а амбулаторія, відкрита чи капітально відремонтована за попередні роки.

Міська влада вважає пріоритетом у нинішній непростий час піклування про здоров’я хмельничан, внутрішньо переміщених осіб, а також наших захисників. А хто, як не сімейний лікар, найближче до людей: при потребі підлікує, дасть пораду чи рекомендацію, як покращити здоров’я, відновити сили і працездатність, куди звернутися за потребою. Відтак міська влада послідовно і системно виділяє кошти на медицину. Цього разу це ремонт, купівля необхідного медустаткування, інвентарю та меблів у амбулаторію в Книжківцях.

Отож у цьому медичному закладі, що обслуговує 2246 осіб, з них 331 дитина, відремонтували всі приміщення, обладнали доступний санвузол, придбали необхідне обладнання, меблі.

Якісне надання медичних послуг завжди на часі. Робимо все, аби наблизити якісну послугу до мешканців. Найближчими днями плануємо презентувати 32-гу амбулаторію”, — повідомив міський голова Олександр Симчишин.

Жанна Бойчук

Back to top button