Едвард Міляр запрошує

Едвард Міляр — художник, академік МАФОБ, почесний професор ХНУ. Його ім’я занесено в енциклопедію Академії наук України. Написав понад 3000 полотен у різних жанрах, на різні теми, має 10 авторських картинних галерей в Україні і одну в США. Автор 40 персональних виставок. Його творчий шлях — постійний експеримент: він випробовує різні техніки, освоює різні жанри, створює власні. У Хмельницькому Едвард Рафаїлович керує гуртом живописців “Рефлекторний взаємозв’язок”, де передає свої професійні навички учням, співпрацює з Хмельницькою міською школою мистецтв.

Нещодавно Едвард Міляр відвідав нашу редакцію. Він запрошуєчерез газету “Проскурів” всіх охочих навчатись основам живопису, графіки, дизайну, архітектури у школі мистецтв, зокрема у своїй авторській студії.

.

Загалом у Хмельницькій міській школі мистецтв навчаються школярі Хмельницької громади, а після закінчення 9 класу вони можуть пройти курс підготовки у студії Едварда Міляра для вступу в художні виші України та світу. У студії готують до вступу на такі факультети: комп’ютрна графіка; дизайн (інтер’єр, екстер’єр); станковий живопис, монументальне мистецтво; станкова графіка; архітектурний факультет.

Також дорослі можуть навчатись живопису (картини олією) індивідуально в Едварда Міляра.

Back to top button