368.media – У Дніпрі правоохоронці «кришували» діяльність нарколабораторії

У Дніпрі заблокували  нарколабораторію з багатомільйонним оборотом, котру «кришували» правоохоронці. Про це повідомляють ДБР та Офіс генпрокурора.

Злочинну діяльність «кришували» кілька правоохоронців, а очолював її місцевий житель. Він розробив чітку структуру та ієрархію угруповання, канали постачання, вироблення та збуту метамфетаміну. Складові для виготовлення завозили в Україну з однієї з арабських країн дві жінки-учасниці угруповання. Вони ховали речовини для виготовлення наркотиків у своєму багажі.

Спеціальна лабораторія з виготовлення наркотичних засобів була облаштована у місцевій човновій станції. Готові наркотичні речовини учасники групу розповсюджували через так звані закладки у місті та населених пунктах регіону. Під час спецоперації правоохоронці провели 45 обшуків.

За попередніми оцінками, за місяць лабораторія виготовляла наркотичні засоби загальною вартістю у 10 млн гривень. Сімом учасникам групи, у тому числі організатору та двом правоохоронцям, повідомлено про підозру в участі в злочинній організації, незаконному виробництві, зберіганні та збуті наркотичних засобів, а також контрабанді наркотичних засобів (статті 255, 307 та 307 КК).

Source link

Джерело -> https://top-news.com.ua/mista/lviv/u-dnipri-pravoohoronczi-kryshuvaly-diyalnist-narkolaboratoriyi/

Back to top button