Безстроковий патріотичний марафон на Проскурівській триває

 

“Закрийте небо над Україною!” — під таким гаслом у середмісті Хмельницького, на майдані поблизу кінотеатру імені Т.Шевченка, відбуваються музичні перформанси за участю музичних колективів та окремих виконавців.

Безстрокова акція  на підтримку Збройних Сил України , добровольчих батальйонів Територіальної оборони і всіх захисників України  розпочалася  музичним перфомансом  міського академічного муніципального естрадно-духового оркестру. Згодом до неї долучився  відомий хмельницький гурт  “Мотор’Ролла, лауреатка міжнародних конкурсів  бандуристка Марина Круть та рок-гурт “Stanza”.
“Ми беремо участь у цій безстроковій мистецькій акції, аби підтримати наших хлопців, наших захисників і зіграти для гарного настрою гостей нашого міста та хмельничан”, — зазначив фронтмен рок-гурту  Андрій Журба.
Відтак вулиця Проскурівська стала сценічним майданчиком під відкритим небом для відомих митців хмельничан, які беруть участь у безстроковій акції “Закрийте небо над Україною”. Наші виконавці надихають усіх, хто слухає їх. Їхні програми різні, але всі вони патріотичні та розповідають про героїзм і красу нашого народу.

Back to top button