Діджиталізація: хмельницький інтенсив для бізнесу

Більше 40 учасників взяли участь у тренінгу “Розвиток бізнесу за допомогою IT-технологій”, який відбувся в Центрі підтримки інновацій та підприємництва IHUB Khm. Організатор — Хмельницька міська рада.

За дослідженнями українських фінансових аналітиків YouControl, під час першого року повномасштабної війни найбільш швидкими темпами кількість активних IT-ФОПів зросла в Хмельницькій, Волинській, Кіровоградській, Полтавській, Чернівецькій та Івано-Франківській областях. Високий приріст індивідуальних ІТ-бізнесменів на рівні 17-20% спостерігався в регіонах, котрі відносно менше постраждали від агресивних дій ворога. Тобто, попри виклики повномасштабної війни, ІТ-ринок продемонстрував свою життєстійкість та актуальність, нові тенденції розвитку під час воєнного стану.

 І Хмельницький за рівнем бізнесових ІТ-технологій вийшов на перші позиції в державі. Саме тому так важливо надалі навчати і залучати підприємців, таким чином розширювати цю сферу, яка дає прибутки і створює нову стратегію ринку послуг.

На тренінгу “Розвиток бізнесу за допомогою IT-технологій” учасники дізнавалися на практиці, як ефективно взаємодіяти з цільовою аудиторією, чому важлива воронка продажів, як створити успішний сайт для бізнесу, як використовувати таск-менеджерів та CRM системи, які способи оцінювання ефективності маркетингових кампаній, у чому секрети налаштування реклами на платформах таргетування та Google Ads, де знаходити надійних підрядників для досягнення маркетингових цілей та інше. Навчання було побудоване на реальних практичних кейсах, які учасники опановували та відразу могли впроваджувати на своїх особистих і професійних сторінках.

Попри всі труднощі наш малий бізнес намагається розвиватися! Це демонструє кількість учасників наших тренінгів, які проводимо майже кожного місяця. Наприклад, говорили про розвиток бізнесу за допомогою ІТ-технологій. У тренінгу взяли участь понад 40 підприємців з різним досвідом діяльності. Разом з тренерами-практиками розбирали секрети просування бізнесу на різних платформах, вчилися створювати успішні сайти та знаходити надійних підрядників-маркетологів та самостійно оцінювати ефективність маркетингової кампанії тощо. Подібні навчання будемо проводити і надалі, слідкуйте за анонсами в соціальних мережах міської ради.

Завжди щиро дякую усім підприємцям-платникам податків! Якби не вони, наша громада би не була у лідерах з допомоги війську!

Працюємо далі… Тримаймо стрій!”, розповів міський голова Олександр Симчишин на власній сторінці у мережі Фейсбук.

Тетяна Слободянюк

Back to top button