Для Луганщини й Донеччини — від хмельницьких малят

Благодійні ярмарки із збором коштів на дрони, такмеди, малюнки, сувеніри і т.д. вже реальні будні вихованців хмельницьких закладів дошкільної освіти. Ці подарунки для захисників особливі, бо йдуть від чистих дитячих сердець, і воїни вважають їх оберегами.

Минулого тижня колектив і вихованці міського ДЗО №38 “Світанок” передали через ГО “Захист — об’єднання волонтерів” смаколики, ліки для наших підрозділів ЗСУ і неймовірної краси плакат від юних художників зі словами подяки для українських захисників.

Наша команда передала одну частину допомоги на донецький напрямок, а іншу частину надіслали нашим спецпризначенцям на Луганщину”, — йдеться у фесбук-повідомленні ГО “Захист”. — Дуже приємно бачити посмішки наших захисників і в телефонній розмові військовослужбовці в першу чергу подякував за цей унікальний плакат любові та поваги до щоденного подвигу кожного і кожної, хто захищає Україну і дає можливість жити! Ось так подорожує любов і повага”.

Нагадаємо, минулі різдвяно-новорічні ярмарки в закладах дошкільної освіти завершились рекордними зборами — понад 400 тисяч гривень, які колективи передали волонтерам на придбання дронів для ППО.

Тетяна Руса

Back to top button