До опалювального сезону майже готові

У МКП “Хмельницьктеплокомуненерго” продовжуються підготовчі роботи до нового опалювального сезону. Гаряче водопостачання на підприємстві забезпечують 49 газових котелень, 2 твердопаливні котельні, 76 ЦТП, 4 когенераційні установки.

У двох котельнях підприємства нині триває реконструкція, а саме йде монтаж димовивідних каналів, байпасних ліній між насосами. Ще в одній котельні капітально ремонтують щити керування трьома котлами. Триває повне внутрішнє очищення твердопаливних котлів підприємства.

У двох центральних теплових пунктах фахівці обв’язують два нові котли. На двох когенераційних установках іде поточний ремонт, тепловики монтують комунікації (газ, тепло, врізки в основну мережу, зводять фундамент) для встановлення чотирьох нових когенераційних установок. Крім того, проводять підготовчі роботи для прокладання двох кабельних ліній між чотирма котельнями.

На теплових мережах монтують нові попередньо ізольовані труби мереж опалення та гарячого водопостачання за адресами: Старокостянтинівське шосе, 3А/1, вул. Пулюя, 6, Трембовецької, 53, Львівське шосе, 41, Соборна, 26. Облаштовуються території після ремонтних робіт на теплових мережах за адресами: просп. Миру, 95/2, Старокостянтинівське шосе, 3А/1 та 8/1, вул. Гонгадзе, 14, Міхновського, 10/1. Спеціалісти теплопостачального підприємства обстежують теплові мережі щодо витоків і робочого стану запірної арматури, а також теплових камер щодо їх закриття; продовжується заповнення зовнішніх теплових мереж теплоносієм (хімочищеною водою).

З поточних завдань — працівники теплокомуненерго ремонтували внутрішньобудинкові системи опалення та гарячого водопостачання житлових будинків, які перебувають на їх обслуговуванні; усували технологічні відхилення в роботі внутрішньобудинкової системи опалення та гарячого водопостачання відповідно до заяв споживачів.

До загального відділу за тиждень, що минув, надійшло 19 звернень громадян. Прийнято в експлуатацію 5 нових лічильників гарячої води та замінено 30 лічильників гарячої води, в яких закінчився термін чергової повірки.

Працівники Сервісного центру надали відповіді на 4 звернення щодо проведення нарахувань за опалення та гаряче водопостачання.

За інформацією МКП “Хмельницьктеплокомуненерго”

Back to top button