Допомагати війську, незважаючи на виклики

Вже традиційно в понеділок, 2 вересня, від Хмельницької громади передали у військові підрозділи 20 одиниць обладнання для виявлення ворожих дронів і потужну стаціонарну систему РЕР.

Це бюджетна закупівля, вартість обладнання — 2 мільйони 200 тисяч гривень. Дякую платникам податків! Продовжуємо передавати FPV-дрони, квадрокоптери, гексакоптери через Програму грантової допомоги. Паралельно кошти виділяємо і на закупівлю, і на власну збірку, виділяємо напряму військовим”, — інформує громаду міський голова.

І вже також традиційно 3-я окрема танкова Залізна бригада, яка дислокується на території міської громади, надіслала Олександру Симчишину подяку і відеозвіт про активну роботу хмельницьких дронів та засобів РЕР і РЕБ. “Продовжуємо очищати нашу землю від непотребу російських військ, дякуючи майстерності воїнів та невтомності помічників-співгромадян. Цілодобово трудяться наші екіпажі безпілотників, серед яких — досвідчені пілоти FPV стрілецьких батальйонів Залізної бригади”, —йдеться у повідомленні з передової. А на кадрах відеохроніки видно, як палає та вибухає ворожа техніка впереміш з орками. “Продовження буде, — обіцяють бійці підрозділу, — адже арсенал наших дронів регулярно поповнюється небайдужими українцями. Нещодавно вчергове порадувала громада Хмельницького: передала бригаді потужні універсальні дрони — три DJI Mavic 3T Enterprise (Thermal) з тепловізійними камерами і два DJI Mavic 3 Enterprise, а також 40 десятидюймових FPV. Летимо працювати далі!”

Вікторія Катрич

Back to top button