Допомога армії: за три місяці війни Хмельницький спрямував на підтримку військових частин і тероборони 22 мільйони гривень (відео)

Таку інформацію  доніс громаді  під час відеозвернення  міський голова Олександр Симчишин

 

«Загалом уже понад 12,5 млн грн ми віддали для наших військових частин. Це придбання бойового обладнання, ремонт, матеріально-технічна база. Це те, що ми можемо робити силами платників міських податків, коштом міського бюджету І майже 10 млн грн окремо ми віддали на територіальну оборону, на програму опору», зазначив Симчишин.

Водночас міський голова підкреслив, що в хмельницькій громаді цілодобово працюють волонтери, яким разом з представниками місцевого бізнесу та благодійниками вдалося придбати і відправити на передову понад 60 автомобілів. Ще три автомобілі зараз готують до відправки на фронт для бойових підрозділів тероборони.

 

Усього за час війни для потреб ЗСУ місто передало понад 110 квадрокоптерів, 50 тепловізорів, біноклі, дальноміри, приціли, потужні павербанки, одяг, взуття, шоломи, бронежилети, медичні сумки. За словами міського голови, робота в цьому напрямку в Хмельницькому не припиняється.

Back to top button