Дитячі екоплакати — на сітілайтах

На гомінких вулицях у середмісті з’явилися незвичайні сіті-лайти, які одразу привертають увагу перехожих: адже їх автори — хмельницькі діти та підлітки.

Юні митці — переможці міського фестивалю екологічної творчості “Свіжий вітер” для старшокласників закладів загальної середньої освіти міської територіальної громади. Організатор творчої екологічної акції управління молоді та спорту міської ради.

На конкурс “Екоплакат”, який був оголошений весною, надійшло 34 роботи від 20 навчальних закладів. Оцінювали напрацьоване в трьох незалежних фокус-групах професіонали-рекламники, освітяни і, звісно, екологи. Оскільки сітілайти повинні нести не лише інформацію, а й мати відповідний естетичний вигляд, відповідати стандартам плаката, головну оцінку творцям дитячої екореклами виставили фахівці з питань реклами управління архітектури та містобудування. У підсумку перше місце здобув Андрій Хохлов (ліцей№18) за плакат “Екологічна свідомість”, друге в Микити Судоргіна (ліцей №14), третє в Артема Міхальця та Анни Сокальської (Мацьковецька гімназія).

.

Плакати-переможці розміщені на сітілайтах центральної частини міста на Подільській, Соборній, Кам’янецькій та Проскурівській.

Тетяна Руса

Back to top button