Готівка вже не пройде

Із 15 липня 2024 року пасажири міського електротранспорту, з багажем і без нього, зможуть здійснювати поїздки в тролейбусах лише у безготівковий спосіб, винятково за допомогою автоматизованої системи обліку оплати проїзду. Про це повідомили у пресслужбі ХКП “Електротранс”.

Для більшості містян ця подія не стала новиною, адже в тролейбусах раніше була така практика. Крім того, тролейбусники заздалегідь повідомляють, що розрахунки готівкою тимчасові. Водії більше не відволікатимуться на розрахунки з пасажирами на маршрутах, а, отже, це сприятиме безпечнішому руху.

В який же спосіб можна буде оплатити проїзд на валідаторах? Це можна буде зробити чіпованою банківською карткою; електронним квитком нового та попереднього операторів; згенерованим електронним квитком у мобільному застосунку “CityCard” та за допомогою Apple Pay та Google Pay.

Поповнити електронний квиток можна буде в мобільному застосунку “CityCard”; на веб-порталі “CityCard.net”; через термінали продажу та поповнення електронних квитків. Користувачі операційних систем IOS та Android зможуть це зробити через завантаження відповідного мобільного додатку.

Back to top button