Хмельницька волонтерська пошта знову відправилась на передову

Тонни перевезеного вантажу, сотні літрів витраченого пального, ризикування життям і прагнення робити більше і більше для наших воїнів, для перемоги – кожної п‘ятниці хмельницькі волонтери відвозять посилки, які передають рідні хлопцям та дівчатам на передову.Волонтери відправляють пакунки щотижня і лише туди, де не працюють Укрпошта та Нова пошта.

«Кожна посилка  –  персональна історія української сім‘ї, зі своїми переживаннями, досвідом, турботою та любов’ю! Цього тижня на пошту принесли майже сотню посилок!», –    йдеться у повідомленні  на  Фейсбук-сторінці БФ «Волонтери Поділля».

Крім домашніх посилок, цього тижня волонтери відвезли для наших захисників маскувальні сітки, генератори,  засоби гігієни, персональні замовлення військових, а також продовольчі набори, які надали волонтери з Києва.

До роечі,  у  Хмельницькому волонтери почали одними з перших  комплектувати  на передову аптечки з турнікетами САТ та кровоспинними препаратами Celox. Незабаром волонтери Поділля повезуть  на передову нову партію таких аптечок.

Нагадаємо, перша філія волонтерської пошти Благодійного фонду «Волонтери Поділля»  працює у Хмельницькому з червня. Розташована  вона за адресою вулиця Кам’янецька, 63/1. Ви можете передати посилку своїм рідним та друзям, які знаходяться на передовій, звернувшись до БФ «Волонтери Поділля» з понеділка по п’ятницю, з 10.00 по 18.00. Тел.: 0630529521, хештег: #волонтериподілля#допомогавійськовим.

Вікторія Катрич.

Back to top button