Хмельницькі дівчата печуть паски для воїнів

Двоє викладачок Хмельницького ВПУ № 25 напередодні Великодня напекли 320 пасок, які відправили у бойові частини  ЗСУ, щоб воїни знали, що їх люблять, підтримують, дякують за захист і чекають  з перемогою дома.

Анна Мельничук і Лілія Шатковська разом з колегами та  ученицями ВПУ №25  з перших днів  російсько-української війни щодня  печуть різноманітні смаколики, які відправляють у військові частини,  у підрозділи тероборони, в  шпиталі, де лікуються наші  воїни, передають волонтерами у регіони, мешканці яких постраждали від орків, а також для  вимушених переселенців, які нині мешкають  в Хмельницькому. Щодня їхня випічка евакуаційними потягами відправляється із Хмельницького залізничного вокзалу.

Напередодні Великодня волонтерки з  училища  взяли участь у всеукраїнській доброчинній акцій «Пасочка для воїна». Результат – понад три сотні великодньої випічки. І не лише для воїнів, маленькі, особливо прикрашені пасочки, підготували для дітей, які перебувають  в регіонах, де нині тривають запеклі бої.

Вікторія Катрич.

 

Back to top button