Хмельницькі спортсмени встановили рекорд на чемпіонаті України з кульової стрільби та отримали путівку на чемпіонат світу

Найсильніших спортсменів зібрав у Львові чемпіонат України з кульової стрільби. Хмельницький на цих змаганнях представляли учні заслуженого тренера України Петра Бардецького, майстри спорту України міжнародного класу Крістіна Гілевич, Маргарита Тарканій, Анастасія Савел’єва, Ігор Кізима, Денис Баблюк і заслужений майстер спорту України Андрій Гільченко. Усі без виключення продемонстрували високі результати.

В індивідуальних вправах ГП-11а та ГП-12 Ігор Кізима виборов перші місця, а Денис Барбюк посів другі місця. Водночас Анастасія Савел’єва виборола срібну медаль у вправі ГП-12 серед жінок.

В командних змаганнях наші спортсмени: Ігор Кізима, Денис Баблюк та Андрій Гільченко у вправах ГП-11а та ГП-12 зайняли перші місця, а жіноча команда у складі: Крістіна Гілевич, Маргарита Тарканій, Анастасія Савел’єва у цих же вправах піднялися на другу сходинку п‘єдеста́лу. Також хмельницька команда зайняла у міксті у вправах ГП-11а та ГП-12 перше загальнокомандне місце. А у у стрільбі змішаних пар Ігор Кізима та Маргарита Тарканій, набравши 381 очко, встановивши новий рекорд України, чим на 10 очок перевершили попередній, який належав також хмельничанам – Денису Баблюку та Крістіні Гілевич. За підсумками змагань Кізима, Баблюк, Тарканій і Гілевич завоювали путівки на чемпіонат світу.

Євген Ковтун

 

Back to top button