Хмельницькі волонтери передадуть 30 автівок для потреб війська

В Хмельницькому волонтери активно збирають речі, потрібні нашим захисникам. Зокрема вони тісно співпрацюють не лише з місцевими підприємцями та підприємствами, мешканцями міста та області. Допомога приходить й від громадян інших держав — Польщі, Чехії, Франції, Литви, Німеччини та інших країн. Усі активізувалися та об’єднались навколо України. Волонтери отримують заявки від військових, аналізують, перевіряють та одразу спрямовують допомогу саме туди, де вона зараз найбільше потрібна, адже кожна хвилина зараз дуже дорога.

Найбільша потреба зараз у автомобілях. Це може бути легкове авто чи бус, які будуть переобладнані під реанімобілі”, каже координаторка центру благодійного фонду “Волонтери Поділля” Тетяна Калюжна.  Відгукнулося чимало доброчинців і сьогодні 30 автомобілів з нашого міста  будуть відправлені на потреби ЗСУ.

«Друзі, щиро дякую усім, хто допомагає! Завдяки нашим спільним зусиллям та завдяки закордонним партнерам з різних країн ми отримали та  викупили вже 30 автомобілів, в тому числі й 3 медичні! Проте потреба в автомобілях не згасає. Закликаю долучатися до спільної перемоги», повідомив на власній сторінці у мережі фейсбук міський голова Олександр Симчишин.

Back to top button