Хмельницькі волонтери передали на передову ще 12 автомобілів

Реанімобіль Fiat Ducato, Volvo XC90, Mazda пікап (2 од.), Mercedes Emel, Mercedes vito 4×4 (2од.),  Volkswagen T5, мікроавтобус Toyota, Hyundai Tarakan, Ford Ranger, Mitsubishi L2000 – таку колону з автомобілів різного призначення оперативно підготували для відправлення  на передову  хмельницькі волонтери.  Усі ці автівки чекають на фронті, їх замовляли волонтерам наші бійці.

Така допомога   «на колесах» – результат співпраці  БФ «Волонтери Поділля» спільно з англійською  благодійною організацією «British-Ukrainian Aid», яка активно допомагає українцям ще до початку повномасштабного вторгнення.

«Завдяки нашій співпраці з «British-Ukrainian Aid» передаємо чергову партію автомобілів для ЗСУ, – повідомив на фейсбук-сторінці волонтер Віталій Підгайчук. –  Ці авто пройшли технічне обслуговування, процес фарбування та додаткового обладнання, і вже найближчим часом будуть доставлені військовим підрозділам, які мають нагальну потребу в транспортних засобах на передовій.  Вдячні усім, хто доклав зусиль на кожному етапі цього важливого проєкту із забезпечення українського війська надійними позашляховиками та реанімобілем».

British-Ukrainian Aid, поєднуючи зусилля Великої Британії та України, пропонує гуманітарну та медичну допомогу пораненим, ветеранам, дітям-сиротам, людям похилого віку, переселенцям. «Ми є масовою благодійною організацією. Ми віримо в силу громадянського суспільства та великого волонтерського руху, об’єднаних єдиною метою: побачити українців, які подолали лихоліття війни та жили гідно та заможно в незалежній Україні. Усі учасники нашої групи є волонтерами та після робочого дня працюють над благодійними проєктами», – йдеться на фейсбук-сторінці організації.

Тетяна Руса

Back to top button