Хмельницькі волонтери збирають білизну для бійців у прифронтові госпіталі

У Хмельницькому оголосили збір речей для прифронтових госпіталів. Просять приносити ковдри, постільну білизну, рушники та одяг. Допомогу приймають на Проскурівській, 57 та на Проскурівській, 18. Хмельничани відгукнулися миттєво. Дехто приносить зовсім нові комплекти, дехто вживані. Кажуть, їх можна використати як розхідний матеріал.

З точок  прийому зібрані речі оперативно передають ГО «Захист. Об’єднання волонтерів». Там їх відсортовують і незабаром відправлять до пунктів призначення.

« В прифронтових містах немає білизни, а вона дуже затребувана в госпіталях, де наші поранені бійці, бо вона одноразова там. Наші хмельничани буквально завалили нас білизною. Не можу без сліз говорити. Які люди в нас молодці, не байдужі, переживають», – каже  організаторка збору Валентина Войтович.

Водночас до акції долучилися  волонтери  ГО «Армія SOS». Кажуть, збір речей розпочали раніше для наших місцевих госпіталів та лікарень, де надають медичну допомогу пораненим хлопцям, але там,  на сході дійсно, вони потрібні більше. Тому більшу частину передадуть   туди.

Збиратимуть допомогу за вказаними адресами  до 24 січня. Вживані речі просять приносити випраними.

Ольга Сєргєєва

Back to top button