Хмельницький долучиться до світового бігового флешмобу на підтримку полонених захисників «Азовсталі»

Цієї суботи, 23 липня, хмельничани та гості міста можуть долучитися до спортивної благодійної акції “Біжу за Азовсталь”, яка відбудеться  на підтримку «азовців», котрі досі ще знаходяться у російському полоні. Світовий біговий флешмоб ініціювала асоціація родин захисників “Азовсталі”. За словами дружини бійця полку «Азов» Надії Голованюк, таким чином рідні прагнуть привернути увагу світу до оборонців Маріуполя та пришвидшити їхнє визволення з полону.

Стартуватиме  забіг о 10 ранку, в парку Чекмана. Дистанція –  один кілометр. Це символ одного дня оборони “Азовсталі”.

«На білому мосту буде старт, там будуть всі учасники реєструватися, усім видаватимуться номерочки. Дистанція  невелика, щоб кожному вона була посильна. На фініші буде  фотовиставка світлин з «Азовсталі» та бійців, які родом з Хмельниччини та з інших міст України», – каже пані Надія.

По завершенню акції всім учасникам пропонується зробити своє фото та запостити у соцмережі з хештегом #runforAzovstal. У дописі бажано розповісти про наших сталевих Героїв – оборонців Маріуполя, тим самим нагадати про подвиг наших захисників і наблизити їхнє повернення з ворожого полону.

Ольга Сєргєєва

Back to top button