Хмельницький потонув у барвах літа: в місті висадили майже 36 тисяч квітів

Де українці там живе краса. Наші люди завжди намагаються робити свої міста охайними та привабливими. Цьогоріч навіть попри те, що майже 5 місяців  в країні йде війна, вони не відходять від своїх традицій. І завдяки цьому Хмельницький  милує око різнобарв’ям літніх квітів. Сьогодні в обласному центрі видніються сотні квіткових острівців. Працівники КП із зеленого будівництва і благоустрою міста висадили  35443 одиниць квітів, 115 ваз та 1235 квадратних метрів  квітників.

Комунальники щоденно виконують значні обсяги робіт з догляду та прибирання зелених зон міста.  Завдяки їх кропіткій праці в Хмельницькому доглянуті газони, омолоджені дерева та оформлені яскраві клумби. Також облаштовано 2511 квадратних метрів  газонів по місту. Зокрема, біля транспортної розв’язки по вулиці Кам’янецькій, Героїв Маріуполя, в парку ім. І. Франка та інших куточках Хмельницького.

Загалом  працівники підприємства прибирають парки, сквери, території біля пам’ятників на площі  37,4 га.

Щоб хмельничани та гості міста могли відпочивати поблизу водойм комунальники наводять лад на 21,3 га прибережних смуг річок та ставків міста  – ставок в мікрорайоні Озерна, прибережні смуги річок Південний Буг, Кудрянка. Проводять обрізку аварійних та сухостійних дерев, займаються утриманням фонтанів та громадських вбиралень у парку ім. І Франка та сквері ім. Т. Шевченка.

Євген Ковтун.

 

Back to top button