Концерт для співака: в Хмельницькому поліцейський оркестр підтримав свого керівника, який воює на передовій

На майданчику біля ТЦ “Дитячий світ” відбувся черговий благодійний концерт хмельницьких митців. Цього разу виступив оркестр Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області на підтримку наших захисників земляків.

Музиканти об’єдналися з волонтерами ГО “Мистецька сотня “Гайдамаки”, щоб зібрати допомогу бійцям Хмельницького 19 окремого стрілецького батальйону ЗСУ. З початком війни до лав цього новоствореного батальйону вступило чимало й колишніх правоохоронців та пенсіонерів ОВС. А для музикантів оркестру цей концерт особливий ще й тому, що в цьому стрілецькому батальйоні з початку бойових дій захищає рідну землю художній керівник оркестру, соліст Віктор Шайда разом з своїми синами — Єгором та Сергієм.

Наш керівник Віктор Шайда разом зі своїми синами перебуває зараз у зоні бойових дій, служить у Збройних Силах, — розповідає у паузі між виступами Володимир Сидорчук, диригент оркестру ГУНП в Хмельницькій області. І на підтримку саме його підрозділу ми збираємо сьогодні кошти. Програма дуже різноманітна: є й українські пісні, які дуже люблять наші слухачі, і світова музика, і рок, і трішки фанку, і джазу. І в усіх наших концертах до війни завжди брав участь наш керівник Віктор Шайда”.

Для співачки волонтерки, солістки оркестру Марини Українець цей виступ також дуже хвилюючий. Адже разом з Віктором вони у 2014 році почали працювати як волонтери, разом створювали ГО “Мистецька сотня “Гайдамаки”, який усі 8 років війни на сході займався благодійними акціями, разом їздили на схід, виступали перед нашими воїнами.

Наразі це вже наш 26-й благодійний концерт на підтримку ЗСУ, — розповіла Марина Українець. — Нинішній концерт саме на підтримку хмельничан”.

До речі, на сторінці Марини Українець 8 червня з’явилась нове повідомлення: “Ще один караван з “Гайдамака-мобілів” уже в дорозі! З цієї поїздки передаємо нашим захисникам 4 автівки. Дякуємо усім благодійникам та добрим людям, які допомогли придбати автівки і завантажити потрібними речами для бійців!”

 

Back to top button