“Літня школа стійкості-2024”

У Хмельницькому розпочала роботу “Літня школа стійкості”, яка діятиме до 27 серпня. Фахівці центру професійного розвитку педагогічних працівників організовують її третій рік поспіль. 2000 освітян Хмельницької міської громади матимуть змогу якісно підготуватися до нового навчального року. Спікери “Літньої школи стійкості” цьогоріч обрали гасло “Бери і роби!”.

Протягом літа вони готувалися до заходу, щоб передати свій досвід і знання, демонструючи конкретні прийоми роботи та інструменти, використовували різноманітні форми та методи роботи, спрямовані на розвиток професійних компетенцій педагогічних працівників Хмельницької МТГ. Це й інтерактивні тренінги, майстер-класи, групові заняття, кейсові студії, індивідуальні консультації тощо.

Цьогоріч Міністерство освіти і науки України анонсувало зміни до типових освітніх програм Нової української школи 5-9 класів, будуть і зміни до оцінювання учнів за цими програмами. А також передбачені новації в програмі предмета “Захист країни” для 10 класу” , — каже в.о. директора департаменту освіти і науки Хмельницької міської ради Ольга Кшановська.

Учасники “Літньої школи” обговорюють ідеї, діляться досвідом і знаходять кращі рішення, що сприятимуть їхньому професійному зростанню.

Жанна Бойчук

Back to top button