Літо в спортивних таборах

Понад 160 вихованців дитячо-юнацьких спортивних шкіл Хмельницької громади стали учасниками першої зміни в оздоровчо-спортивних таборах “Авангард”, “Олімп” та “Лідер”. Вже перший тиждень відпочинку виявився цікавим та насиченим. Про це йдеться у повідомленні управління молоді та спорту міської ради.

Під час таборування діти не лише займаються улюбленими видами спорту, а й беруть участь в різних заходах та проєктах. Учасники табірної зміни подивились виставу “Попелюшка” в академічному музично-драматичному театрі ім. М.Старицького, відвідали розважальний центр, побували на екскурсії в кінно-спортивному клубі, взяли участь у спільній естафеті з міським Центром по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання. Працівники КУ “Молодіжний центр” влаштували для дітей розваги з рухливими іграми та вправами на ритміку та мовлення.

.

Спортивно-оздоровчі табори денного перебування є чудовою можливістю для всебічного розвитку дітей. Вони забезпечують баланс між фізичною активністю, соціалізацією та особистісним зростанням.

Ольга Озерна

Back to top button