Максимум для комфорту жінок та немовлят: у Хмельницькому міському перинатальному центрі зробили сучасний ремонт

Хмельницький  міський перинатальний центр, стіни якого з 1979 року  минулого століття спостерігали диво народження нових життів, – нині  кардинально змінив  свій вигляд. Тут завершили реконструкцію всієї вхідної групи із інженерними мережами. Спершу впадають в очі пандуси та автоматичні двері, які  спрацьовують на наближення людини та розкриваючись, створюють великий прохід.

Сіра під мармур плитка при вході гармонує з плиткою холу та коридорів. Замість віконця для реєстрації – сучасна і стильна рецепція, просторі кімнати  з ламінованою підлогою,  сонячний колір стін, освітлення та весь простір створюють і матеріальний комфорт для майбутніх мам, і психологічний,  щоб  вони  в пологовий приходили з гарним настроєм, з позитивом народжували й виписувалися додому.

«Обладнали туалет, комфортний для маломобільних груп, кімнату відповідального батьківства, гардероб. Відремонтували низку палат прийому пацієнтів. Також замінили систему опалення й водопостачання першого поверху. Вартість робіт становить понад 3 000 000 гривень. Кошти виділили з бюджету міста. Впевнений, що тепер кожна жінка буде заходити сюди з позитивною емоцією. Маємо бути вдячні усім жінкам, які народжують у такий непростий час, і робити максимум для їхнього комфорту та для комфорту й здоров`я дітей”, – наголосив Олександр Симчишин. За його словами,  ремонти у перинатальному центрі тривають. Зараз  капітально ремонтують відділення патології вагітних, на черзі – відділення жіночої консультації.

Нагадаємо, у День міста  в Хмельницькому міському  перинатальному центрі народилось п’ять  хлопчиків і   три дівчинки.

Ольга Сєргєєва

 

 

Back to top button