Маленькими кроками до великої Перемоги!

Хмельницька громада невпинно, крок за кроком поповнює арсенал військових дронами. Ці бойові одиниці незамінні на полі бою. 300 FPV на 4 млн грн відправилися минулого тижня на передову виконувати бойові завдання.

Це восьмидюймові FPV з хорошою посиленою батареєю. Закупівля бюджетна на майже 4 мільйони гривень”, — повідомив міський голова Олександр Симчишин.

А вже на початку цього тижня 6 потужних квадрокоптерів DJI Matrice 30T та один засіб РЕР на 1 млн 300 тис. грн відправилися на українські бойові позиції.

Все це завдяки вам, хмельничани, завдяки кожному, хто платить податки.

Тільки з початку 2024 року ми з вами передали війську вже понад 3500 FPV-дронів та майже 300 дороговартісних квадрокоптерів, понад 60 засобів РЕБ і РЕР. Крім цього, військові частини отримують від нас з вами кошти з бюджету, за які самі купують усе необхідне.

Так буде аж до того дня, поки ми не переможемо ворога”, — впевнений Олександр Симчишин.

Нагадаємо, нині для кожного підрозділу FPV-дрони є вкрай важливими, адже при своїй відносно невеликій вартості, вони можуть знищувати броньовану ворожу техніку на мільйони доларів. Не менш важливі і засоби РЕБ, РЕР, які здатні глушити зв’язок противника, розвідувати потенційні цілі та передавати їхні координати військовим, збивати з курсу і “приземляти” ворожі безпілотники. Щодня наші захисники потребують підтримки. Пам’ятаймо про це!

Жанна Бойчук

Back to top button