Материнська пісня для синів і доньок — захисників і захисниць

Материнська пісня для синів і доньок — захисників і захисниць

З нагоди Дня захисників і захисниць України та Міжнародного дня музики, які відзначаємо в один день — 1 жовтня, ветеранські аматорські колективи доєднались до марафону вдячності нашим захисникам. Про це йдеться у повідомленні департаменту культури і туризму Хмельницької міської ради.

Патріотизм та активна громадянська позиція — це про наших земляків — хмельничан поважного віку. Об’єднані любов’ю до України та до пісні, ветеранські колективи влаштували святковий концерт також у святковий день — День міста Хмельницького. Ініціатором заходу став міський культурно-мистецький центр “Ветеран” за підтримки управління культури і туризму Хмельницької міської ради.

В концертній програмі взяли участь народні аматорські ветеранські хори “Надвечір’я” міського Будинку культури, “Єдність” міського територіального центру соціального обслуговування, а також творчі колективи та солісти ансамблю “Ретро” культурно-мистецького центру “Ветеран” та вокальний ансамбль материнської пісні “Вишиванка” Хмельницького міського територіального центру соціального обслуговування населення. Щиро і зворушливо звучали пісні наших подільських митців, різноманітні народні та авторські патріотичні пісні, а також незабутня класика хорового співу.

Мета виступів — збір коштів для підрозділів Сил оборони. Як повідомили організатори, прийматимуть донати й надалі, виступаючи на різних майданчиках міста, цим підтримуючи ЗСУ і надихаючи українською піснею співгромадян на допомогу нашим захисникам.

Тетяна Руса

Back to top button