Мільйон гривень за п’ять тижнів

Такою сумою про закінчення минулого року і початок нинішнього відзвітували працівники БФ “Волонтери Поділля”.

Як повідомили волонтери на своїй сторінці у Фейсбуку, кошти збирали під час благодійних різдвяних ярмарків, різдвяних колядувань та збирали на Інтернет-стрімах, де інформаційне відео супроводжувалося я інтерактивністю і збором донатів. Усі зібрані кошти вже перераховані для придбання FPV-дронів для наших військових.

Окрім того, екіпажі екіпажі “Волонтерської пошти” проїхали за цей час тисячі кілометрів та доставили сотні посилок на південь та схід України для наших захисників. Адреси доставок — прифронтові і фронтові Донецька, Дніпропетровська, Харківська, Запорізька області.

На замовлення військових у бойові підрозділи хмельницькі волонтери привозили дрони-камікадзе, квадрокоптери, зарядні станції “бандера рower”, антени і комплектуючі, двигуни для пікапів, генератори різних типів, автошини, газові балони, буржуйки, будівельні матеріали для облаштування бліндажів, десятки маскувальних сіток, хімічні грілки “Hillary”, окопні свічки тощо. І, звісно, не забували про смаколики й малюнки та обереги від дітей. Серед найбільших поставок — автомобілі Mitsubishi Pagero, Mitsubishi L200 та інші, квадроцикли.

Волонтери дякують усім небайдужим мешканцям Хмельницького та старостинських округів територіальної громади, які взяли активну участь у зборі допомоги і продовжують підтримувати ЗСУ донатами та матеріально. Крім допомоги бойовим підрозділам за їхніми замовленнями, волонтери відвезли на фронт за цей час майже тисячу посилок воїнам від рідних.

Наразі волонтери нагадують: збір допомоги і посилок у БФ “Волонтери Поділля” триває постійно за адресою: вул. Кам’янецька, 63/1, в будні, з 10.00 до 18.00.

Тетяна Руса

Back to top button