На Хмельниччині 30-річний чоловік торгував боєприпасами

30-річний мешканець Красилова вів себе так, наче продає не гранати, а яблука. Відтак і оголошення розмішав в інтернеті, і возив боєприпаси на продаж  до Хмельницького.  Місцеві мешканці кажуть, чоловік сидів на наркотиках, за зберігання яких вже мав судимість. Про те, що приторговує   гранатами здогадувались, адже місто не велике, а відтак хто чим «дихає» багатьом відомо.

Оперативники  кри­мі­наль­ної по­лі­ції Хмель­ницько­го район­но­го уп­равлін­ня по­лі­ції та від­ді­лу конт­рроз­відки Уп­равлін­ня СБУ в Хмель­ницькій об­ласті   за про­це­су­аль­но­го ке­рів­ниц­тва Хмель­ницької ок­ружної про­ку­ра­ту­ри вик­ри­ли зловмисника  під час збуту гра­на­т РГО, РГН та Ф-1Ю , — по­ві­дом­ляє Хмельницьке районне управління поліції. Під час обшуку за місцем проживання затриманого окрім зброї вилучили  наркотики.

Слід­чі вже ого­ло­си­ли чо­ло­ві­ку пі­доз­ру за ч. 1 ст. 263 (носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї, бойови­х при­па­сів або ви­бу­хо­вих ре­чо­ви­н) ККУ, яка передбачає   позбавлення волі строком від 3 до 7 ро­ків. Ви­рі­шу­єть­ся пи­тан­ня про ого­ло­шен­ня зат­ри­ма­но­му пі­доз­ри  й за ч. 2 ст. 307 (Не­за­кон­не прид­бання, збе­рі­ган­ня чи збут нар­ко­тич­них за­со­бів, пси­хот­ропних ре­чо­вин або їх ана­ло­гів) Кри­мі­наль­но­го ко­дек­су Ук­ра­їни.

На час до­су­до­во­го роз­слі­ду­ван­ня суд взяв пі­доз­рю­ва­но­го під вар­ту. Слідчі з’ясовуватимуть звідки в чоловіка боєприпаси та кому він їх продавав.

Євген Ковтун

 

Back to top button