На Хмельниччині хлопець помстився за нерозділене кохання: дівчині ампутували ногу

Інцидент стався в селі Миклаші,  яке розташоване неподалік Білогір’я. Молодий чоловік зустрічався з 27-річною дівчиною, але згодом відносини  між ними  стали прохолодними, а суперечки закінчувалися скандалами. Дівчина вирішила покласти край стосункам, але хлопцеві цього не хотілося і він щоразу влаштовував їй  «спектаклі». Так тривало доки  неприязні стосунки стали взаємними. Втім хлопець затаїв злобу за нерозділене кохання. Аби помститися  дівчині, він викликав її на  побачення, аргументуючи, що потрібно поговорити. Підігрівшись алкоголем, чекав її в машині. Коли побачив, що подруга  прийшла, з розгону  наїхав на неї  та залишив на дорозі.

Травмована дівчина ледве  дісталася додому. Батьки викликали швидку допомогу та поліцію. Правоохоронці одразу  знайшли неподалік місця аварії  покинутий автомобіль  підозрюваного, а за годину й  його. Він переховувався в знайомого у сусідньому селі. Зловмисника  затримали в порядку статті 208 КпКУ.

Суд першої інстанції засудив 23-річного месника   до 5 років ув’язнення, оскільки він мав на той час ще й непогашену судимість.  Проте  чоловік  подав апеляцію, але Хмельницький апеляційний суд,  визнавши  обвинуваченого винним за ч. 1 ст. 121ККУ (Умисне тяжке тілесне ушкодження),  додав дло строку  ще два роки. Відтак зловмисник проведе за гратами 7 років.  А ось дівчина залишилася на все життя інвалідом. Після отриманої травми їй ампутували ногу.

Євген Ковтун

 

Back to top button