На Хмельниччині в автотрощі загинули кияни з малолітньою дитиною

Аварія сталася вранці  20 лютого на трасі «Стрий — Тернопіль — Кропивницький»,  неподалік  села Кудринці Хмельницького району.

40-річний  киянин , рухаючись  в напрямку Хмельницького   допустив дотичне зіткнення з автомобілем «Renault Sceniс», за кермом якого був  65-річний житель  Хмельницького району. Від удару автівку киянин відкинуло  і в цей момент вона зіткнулася з вантажівкою «Mercedes-Benz», якою керував  57-річний житель Черкаської області.

У результаті ДТП троє пасажирок автомобіля «Daewoo Lanos» загинули на місці події. Серед загиблих  28-річна жінка та її 5-річна донька, а також 63-річна пенсіонерка.

Водія автомобіля «Daewoo Lanos» затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він перебуває в Хмельницькій обласній лікарні під конвоєм.

За даним фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху,   що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 5 до 10 рокі. Слідчі  встановлюють усі обставини аварії.

Євген Ковтун

Back to top button