На підтримку військових Хмельницька громада спрямувала ще 2.4 мільйона гривень

Хмельницький продовжує підтримувати військові частини й територіальну оборону. Цього разу виконавчий комітет Хмельницької міськради ухвалив рішення про виділення з міського бюджету 2,4 мільйона гривень.

«Це підтримка наших військових по двох наших діючих програмах і це підкріплення бюджетними коштами. Загалом 2,4 мільйона ми сьогодні виділили для військових. Тут придбання, зокрема міні ескаваторів, придбання ретранслятора Motorola з радіостанціями і засобами зв’язку для однієї із наших військових частин, придбання літнього одягу, літнього взуття, а також кошти на ремонти автомобільної техніки і матеріально-технічну базу наших діючих військових частин»,  – зазначив міський голова Олександр Симчишин

 

За словами начальника управління фінансів Хмельницької міськради Сергія Ямчука,  з  початку нової фази війни на підтримку військових частин та тероборони з міського бюджету спрямувано вже майже  25 мільйонів гривень. Водночас виконком ухвалив рішення про виділення понад   мільйон гривень на одноразову  матеріальну допомогу для 325 мешканців громади.

«Триста хмельничан  –  це члени добровольчих формувань тергромади. Загалом ми вже виділили одноразову матеріальну допомогу для 525 членів добровольчих формувань  на загальну суму 1 мільйон 700 тисяч гривень», –  сказав міський голова.

І вже за декілька днів на своїй сторінці у фейсбук Олександр Симчишин розмістив світлини , на яких зафільмований момент передачі нашим захисникам  чергової допомоги.

«Для бригади територіальної оборони вчергове передали коптер, тепловізори, літній одяг і ще один міні-екскаватор.Частина військових саме вирушила в східному напрямку. Поспілкувалися трохи, помолилися разом. Купуємо, збираємо, допомагаємо, працюємо далі…Все для фронту, все для Перемоги! Слава Україні!»,  –  написав  міський голова на власній сторінці  у фейсбук.

Back to top button