На підтримку ЗСУ: м’яч з автографами відомих футболістів «розіграють» на благодійному аукціоні в Хмельницькому

У Хмельницькому набирають обертів благодійні аукціони на підтримку українських військових.  Управління молоді та спорту Хмельницької міськради оголосило  початок  вже  8-х торгів.  Цього разу  хмельничанин, який  побажав залишити своє ім’я в таємниці, виставив на аукціон  легендарний  м’яч з автографами відомих футболістів:  Віталія Косовського, Олександра Венглінського, Володимира Лозинського, Івана Яремчука, Юрія Дмитруліна, Всеволода Романенка, Андрія Оксимця, Віталія Самойлова, Олега Саленка та інших зірок Київського «Динамо». Саме цим м’ячем  відіграли  на полі ветерани ФК «Динамо» Київ і українські спецпризначенці — учасниками АТО, під час  товариського футбольного матчу, який відбувся  2 серпня 2015 року на Луганщині. Стартова ціна лоту — 1000 гривень. Торги відбуваються   на офіційній сторінці управління молоді та спорту в мережі фейсбук. Переможця визначатимуть 06 травня о 20.00 за найвищою ставкою.

Нагадаємо, на попередніх благодійних аукціонах розігрувались футболки одного з найкращих українських півзахисників Віталія Косовського, відомого воротаря київського “Динамо” Олександра Шовковського,  флангового півзахисника ФК «Динамо» Олега Гусєва та інших зіркових футболістів.

Рекордну суму — 100 тисяч  гривень  приніс лот,  який надав міський голова Олександр Симчишин.  Це  —  ігрова футболка  з автографом гравця збірної України Олександра Зінченка та інших футболістів , яку спортсмен торік  особисто подарував  меру. Вона  зберігалася в міськраді.

За результатами  попередніх аукціонів вдалося зібрати 187 тис грн. Усі кошти організатори аукціону були перераховані на офіційні рахунки Благодійного фонду «Волонтери Поділля». За 109,8 тис. грн  волонтери купили автомобіль Volkswagen Transporter,  який  днями  передадуть  захисникам  із Хмельницького, які   б’ють ворога на передовій. За решту коштів  також планують купити автомобіль для наших армійців.

Наразі організатори  благодійних аукціонів запрошують містян долучатися до торгів і підтримувати наших захисників.  Всю інформацію можна отримати за телефоном : 76-57-47.

Євген Ковтун

Back to top button