На підтримку ЗСУ: в Хмельницькому на благодійному аукціоні «пішла» з молотка бутса Шеви

 

Іменні футболки зіркових футболістів та інший раритетний спортивний інвентар, який хмельничани виставляють на благодійні аукціони, йдуть з молотка, а власники гонорарів передають кошти на потреби армії. З попередніх аукціонів вдалося зібрати 207 тисяч гривень, які перераховані на офіційні рахун ки БФ “Волонтери Поділля”. За 109,8 тис. грн волонтери купили автомобіль Volkswagen Transporter, який передали захисникам із Хмельницького на передову.

До прикладу, м’яч із автографами відомих футболістів: Косовського, Венглінського, Лозинського, Яремчука та інших зірок київського “Динамо” — придбали на аукціоні за 5 тисяч гривень, а футболка з автографом гравця збірної України Олександра Зінченка “пішла” за 100 тисяч гривень. Організатор аукціонів, управління молоді та спорту Хмельницької міськради, оголосило переможця  9-го лоту. Впродовж трьох днів розігрувалися одразу дві ігрові футболки з автографом Артема Федецького, гравця збірної України з футболу, володаря Кубка УЄФА. Хмельницький доброчинець Олександр Мерзенюк, який виставив їх на аукціон, приніс до благодійної скриньки 5 тисяч гривень.

 

Лот десятого ювілейного аук ціону — особливий. Музей історії футболу виставив на торги бутсу екс-форварда київського футбольного клубу “Динамо”, “Мілана” і “Челсі” Андрія Шевченка. Організатори запрошують містян долучатися до благодійних аукціонів і підтримувати наші ЗСУ.

 Євген Ковтун

Back to top button