Найактивнішу “двадцятку” преміює міський голова

Хмельницька міська рада оголосила прийом пропозицій на присудження Премії міського голови у 2024 році “За вагомі досягнення молоді у розбудові Хмельницької міської територіальної громади в різних сферах суспільного життя” до Дня молоді, який відзначатимемо 12 серпня.

Цьогоріч призначатиметься до двадцяти премій у розмірі вісім тисяч гривень. Про це йдеться на сайті міської ради.

Зазначається, що премія присуджується громадянам України віком від 14 до 35 років, мешканцям Хмельницької міської територіальної громади, які мають особливі досягнення, що сприяють розвитку молодіжних ініціатив на місцевому рівні. Термін подачі документів — до 1 червня 2024 року включно. Документи претенденти на премію мають подавати в електронному вигляді на е-адресу управління молоді та спорту міської ради або особисто за адресою: м. Хмельницький, пров. Героя України Олексія Скоблі, 5 (каб. №6).

Першими лауреатами міського голови “За вагомі досягнення молоді у розбудові Хмельницької міської територіальної громади в різних сферах суспільного життя” стали 12 молодих активних людей, кожний яких отримав премію з міського бюджету в розмірі 5000 гривень. Нагородження відбулося в рамках відзначення Міжнародного Дня молоді.

У 2023 році Премію міського голови отримали 14 активних молодих громадян міської територіальної громади: 5 студентів, 4 учні, 3 викладачі та 2 представники громадських організацій — найактивніші учасники учнівського та студентського самоврядування, Молодіжної ради та волонтерських організацій.

Вікторія Катрич

Back to top button