Напрямок — передова

Волонтерська пошта БФ “Волонтери Поділля” щотижня курсує на передову, в різні ділянки фронту, доставляючи вантажі та посилки нашим бійцям. За кожне відправлення волонтери звітують перед громадою, адже всі оголошені збори на техніку, військове спорядження, автівки, такмеди тощо — всенародні. “Наші військовики зробили все можливе, аби Україна вистояла цієї зими. Та, крім слів підтримки, важлива й постійна допомога. Саме тому ми звітуємо за січень, а згодом й за лютий — місяці нескореної зими”, — йдеться у недавньому повідомленні на Фейсбук-сторінці благодійного фонду, який співпрацює з Хмельницькою міською радою.

У звіті йдеться, що найбільше кілометрів доріг волонтери взимку здолали до Донецької, Запорізької, Сумської та Харківської областей. Вантажі — дрони-камікадзе, батареї для FPV, виносні антени, три Mavic 3T Enterprise, окуляри для FPV-дронів, буржуйки, хімічні грілки “Hillary”, маскувальні сітки, спальники, окопні свічки, засоби гігієни, матраци та ковдри, військовий одяг, медичні ноші, терморулони, автомобільні шини, 10 рулонів тканини для швейної роти тощо. І постійно в усіх відправленнях були смаколики від старостинського округу з центром у селі Копистин.

Волонтери дякують усім небайдужим нашим землякам та добродійникам за безцінну допомогу для наших захисників і нагадують, що збір посилок триває за адресою: вул. Кам’янецька, 63/1, а відправлення на передову — щотижневі.

Вікторія Катрич

Back to top button