Наші дрони б’ють у ціль

Хмельницька громада постійно допомагає підрозділам 3-ї окремої танкової Залізної бригади, зокрема в постачанні безпілотників.

Чергове відео зі знищення окупантів, за якими невтомно полюють наші “бомбери”, як називають фронтових операторів дронів, виклали в мережу Фейсбук бійці 3-ї окремої танкової Залізної бригади, яка сформована в Хмельницькому в 2022 році. На Фейсбук-повідомлення відреагував Хмельницький міський голова Олександр Симчишин.

Полюванню невтомних “бомберів” допомагають співвітчизники, які теж невтомно поповнюють арсенал літаючої зброї. Днями чергові 20 дронів-камікадзе передала громада Хмельницького, де нарощують закупки дронів для Сил оборони. Про це повідомив на своїй Фейсбук-сторінці міський голова Олександр Симчишин. Більше того, він заявив: “На сесії міськради додаємо ще кошти на придбання і робимо цей процес безперервним”.

Такі приємні новини проілюстровані свіжими прикладами застосування народних дронів Залізною бригадою на Харківщині. В перших двох епізодах успішно атакують позиції рашистів бійці одного з танкових батальйонів. А потім — красива робота воїнів стрілецького батальйону: їхні FPV-дрони спрацювали точно, як в пісні — “…це ЗСУ, затопчемо орків у нашу траву!”.
Вікторія Катрич

Back to top button