Наші вічні герої

У Хмельницькій громаді знову прощалися з героями російсько-української війни.

15 березня останню шану віддали старшому солдату Володимиру Петровичу Безінському та солдату Олексію Анатолійовичу Постернаку. Воїни поклали життя за Україну під час виконання бойового завдання на Херсонщині 12 березня 2024 року. Обоє служили в одному підрозділі. Були пілотами дронів. “На них росіяни оголосили полювання і все-таки знайшли. За ними йшли, йшли й дроном “накрили”. Вони вже зрозуміли, що загинуть, обнялися і все”, — розповів їхній побратим на псевдо Балу.

Володимиру Безінському було 47 років. Олексію Постернаку тепер назавжди 40. У Володимира Безінського залишилися мати, батько, двоє братів, дружина і четверо дітей. У Олексія Постернака — батьки, донька та син. Поховали воїнів на Алеї слави кладовища у мікрорайоні Ракове.

18 березня Хмельницька громада проводжала в останню путь старшого сержанта 4-ї танкової бригади Максима Лобановського.

Чоловік пішов воювати добровольцем з початку повномасштабного вторгнення. Загинув ще 24 березня 2022 року на Харківщині. Тіло воїна ідентифікували нещодавно за ДНК-тестом. Тепер йому назавжди 48. Поховали захисника на Алеї слави у Раковому.

Цього ж дня хмельничани віддали шану загиблому воїну Роману Синіцькому.

36-річний чоловік був мобілізований у лютому минулого року. Загинув під час виконання бойового завдання 12 березня 2024 року. Поховали захисника на кладовищі села Давидківці.

Вічна слава героям!

Back to top button