Наші вічні герої

26 березня в Хмельницькій громаді в останню путь провели героя російсько-української війни, солдата Максима Валерійовича Вільчинського. Воїн боронив країну у лавах Державної прикордонної служби. Чоловік загинув 1 січня 2024 року біля населеного пункту Нововодяне на Луганщині: разом із побратимами не повернувся з бойового завдання. До повномасштабного вторгнення Максим Вільчинський працював на овочевій базі, а у вересні минулого року його мобілізували.

Мужньому воїну тепер назавжди 49 років. Поховали героя на Алеї слави кладовища у мікрорайоні Ракове.

28 березня в Хмельницькому віддали останню шану герою російсько-української війни, старшому лейтенанту Олегу Васильовичу Попелю. Він був командиром зенітно-ракетного взводу, загинув 25 березня 2024 року під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку поблизу населеного пункту Роботине.

Олегу Попелю назавжди 45.

Того ж дня в останню путь провели героя російсько-української війни, солдата Юрія Миколайовича Броварного. Прослужив всього два місяці. Під час виконання бойового завдання на Донеччині воїн отримав важкі поранення, внаслідок яких загинув 25 березня 2024 року. Юрію Броварному було 42 роки.

Поховали героїв на Алеї слави кладовища у мікрорайоні Ракове.

29 березня у Хмельницькому віддали останню шану герою російсько-української війни, сержанту Віктору Васильовичу Шмирку.  Чоловік поклав життя за Україну 5 січня 2024 року під час виконання бойового завдання на Херсонщині.

Віктору Шмирку назавжди 38. Поховали героя на кладовищі мікрорайону Гречани.

В останню путь провели героя російсько-української війни, майора Прудкого Юрія Миколайовича. Воїн виконував завдання на Сумщині. Його серце зупинилося 24 березня 2024 року.

Юрію Прудкому було 53 роки. Поховали воїна на Алеї слави Раківського кладовища.

30 березня у Хмельницькому прощалися з добровольцем Тарасом Мельником. Хлопець загинув 24 березня, виконуючи бойове завдання на Донеччині.

Йому було 24 роки. У нього залишилися дружина, батько, мати та два брати. До війни талановитий юнак організовував вечірки для молоді, був моделлю, власником фотостудії та графічним дизайнером. Під час повномасштабної війни добровільно став на захист країни.

Вічна пам᾽ять і слава Героям!

Back to top button