Наші вічні герої

Безжальна, кровопролитна війна продовжує забирати наших захисників, серед яких і мешканці Хмельницької громади.

2 квітня в обласному центрі провели в останню путь героя російсько-української війни, солдата Олександра Юрійовича Грицьківа. У цивільному житті чоловік працював автослюсарем. Згодом був мобілізований. Без вагань став на захист Батьківщини. Воїн загинув 27 січня 2023 року на Донеччині під час виконання бойового завдання.

Олександру Грицьківу було 37 років. Поховали героя на Алеї слави кладовища у мікрорайоні Ракове. У загиблого залишилися батьки, дружина та діти.

4 квітня в Хмельницькому віддали останню шану герою російсько-української війни, старшому солдату Олександр Степановичу Олійнику. В перші місяці повномасштабного вторгнення захисник приєднався до лав Збройних Сил України. Воїн загинув 30 березня цього року на Донеччині під час виконання бойового завдання.

 

Олександру Олійнику тепер назавжди 39 років. Поховали героя на Алеї слави кладовища у мікрорайоні Ракове.

5 квітня на щиті повкрнувся додому герой російсько-української війни, солдат Андрій Петрович Литвиненко. На початку березня 2022-го разом з батьком захисник добровільно пішов до військкомату. Чоловік віддав життя в бою 17 березня 2024 року на Донеччині.

Андрію Литвиненку назавжди 42. Поховали героя на Алеї слави кладовища у мікрорайоні Ракове.

8 квітня в останню путь провели героя російсько-української війни, солдата Андрія Дмитровича Бондаря. У цивільному житті займався столярством та будівництвом. Воїн віддав життя за Україну в бою 3 квітня 2024 року на Донеччині.

.

Андрію Бондарю було лише 36 років. Поховали героя на Алеї слави кладовища у мікрорайоні Ракове.

Вічна пам’ять і слава загиблим захисникам України!

Back to top button