Наші вічні герої

Війна забирає не просто наших відважних оборонців, вона забирає рідних, близьких, друзів, колег, тих, з ким ще вчора разом мріяли про перемогу та будували плани на майбутнє.

6 червня в Хмельницькій громаді в останню путь провели Героя російсько-української війни, капітана Віктора Григоровича Семонешка. Захисник загинув під час виконання бойового завдання на Харківщині 31 травня 2024 року.

Віктору Семонешку тепер назавжди 57 років.

Поховали Героя на Алеї Слави кладовища мікрорайону Ракове.

13 червня останню шану віддали Герою російсько-української війни, матросу Олександру Григоровичу Григорчуку. Воїн добровільно взяв зброю до рук та став на захист Батьківщини в серпні 2022 року. Загинув захисник 7 червня 2024 року поблизу Вовчанська на Харківщині під час виконання бойового завдання.

Олександру Григорчуку тепер назавжди 49.

Поховали воїна на Алеї Слави у Раковому.

Також цього дня попрощалися з Героєм російсько-української війни, молодшим лейтенантом Віталієм Олександровичем Зіньком. Воїн з перших днів повномасштабного вторгнення боронив країну від ворога. Загинув Герой 8 червня 2024 року під час виконання бойового завдання на Херсонщині.

Віталію Зіньку був лише 41 рік.

Поховали Героя на Алеї Слави кладовища села Олешин Хмельницької громади.

14 червня в Хмельницькій громаді попрощалися з Героєм російсько-української війни, старшим солдатом Андрієм Володимировичем Данилюком. Молодий воїн загинув під час виконання бойового завдання 10 червня 2024 року на Херсонщині.

Андрію Данилюку було лише 26 років.

Поховали Героя на Алеї Слави Раківського кладовища.

В останню путь провели Героя російсько-української війни Валерія Васильовича Жука. З перших днів повномасштабного вторгнення чоловік добровільно взяв зброю до рук та став на захист рідної землі. Помер захисник внаслідок важкої хвороби 12 червня 2024 року.

Валерію Жуку назавжди 51.

Поховали Героя на Алеї Слави кладовища села Олешин Хмельницької громади.

17 червня в Хмельницькій громаді попрощалися з Героєм російсько-української війни Михайлом Валентиновичем Івашковським. Захисник України загинув під час виконання бойового завдання на Донеччині 14 червня цього року.

Михайлу Івашковському був лише 31 рік.

Поховали Героя на кладовищі села Шаровечка Хмельницької громади.

Вічна слава Героям! Вічна пам’ять Воїнам Світла!

Back to top button