Наші вічні герої

За найзаповітнішу мрію всіх українців — незалежність і суверенітет — кращі з них платять надвисоку ціну — власне життя. Хмельницька громада у ці дні прощалася з відважними воїнами, патріотами України, Героями, які тепер навіки у небесному строю.

5 липня в Хмельницькій громаді проводжали в останню земну дорогу Героя російсько-української війни Олега Олександровича Коваля.

Захисник загинув 1 липня 2024 року на Донеччині.

Олегу Ковалю назавжди 42 роки.

Поховали Героя на Алеї Слави кладовища мікрорайону Ракове.

8 липня в Хмельницькій громаді попрощалися з Героєм російсько-української війни Мацюком Ростиславом Ігоровичем. Воїн загинув під час виконання бойового завдання 2 липня 2024 року на Бахмутському напрямку.

Ростиславу Мацюку було 38 років.

Поховали Героя на Алеї Слави кладовища мікрорайону Ракове.

9 липня Хмельницька громада попрощалася з Героєм російсько-української війни, солдатом Свинарчуком Володимиром Васильовичем. Воїн загинув під час виконання бойового завдання 1 липня 2024 року на Харківщині.

Володимиру Свинарчуку було 46 років.

Поховали Героя на Алеї Слави кладовища мікрорайону Ракове.

В останній земний шлях провели Героя російсько-української війни, солдата Олексина Степана Степановича. Захисник загинув 2 липня 2024 року на Харківщині, виконуючи бойове завдання.

Степану Олексину назавжди 43.

Поховали Героя на Алеї Слави кладовища мікрорайону Ракове.

12 липня Хмельницька громада провела в останню путь Героя російсько-української війни Пасєку Віктора В’ячеславовича, який з початком повномасштабної війни добровольцем став на захист України. Відважний воїн загинув під час виконання бойового завдання 4 липня 2024 року на Запорізькому напрямку.

Віктору Пасєці було 55 років.

Поховали Героя на Алеї Слави Раківського кладовища.

В останній земний шлях провели Героя російсько-української війни, старшого солдата Глухова Олександра Олексійовича. Загинув захисник 8 липня 2024 року на Запоріжжі, виконуючи бойове завдання.

Олександру Глухову назавжди 50.

Поховали Героя на Алеї Слави кладовища мікрорайону Ракове.

17 липня в останню путь провели Героя російсько-української війни, головного сержанта Андрія Миколайовича Левандовського.

В березні 2022 року воїн добровольцем пішов боронити країну від ворога. Загинув Герой 14 липня 2024 року під час виконання бойового завдання на Харківщині.

Андрію Левандовському тепер назавжди 49.

Поховали Героя на кладовищі мікрорайону Ружична.

18 липня в Хмельницькому попрощалися з Героєм російсько-української війни, старшим солдатом Антоном Сергійовичем Борисовим. Воїн загинув під час виконання бойового завдання на Донеччині 3 червня 2024 року.

Антону Борисову було лише 30 років.

Поховали Героя на Алеї Слави кладовища мікрорайону Ракове.

В селі Богданівці Хмельницької громади останню шану віддали Герою російсько-української війни, солдату Володимиру Миколайовичу Яворському. Воїн віддав життя за Україну в бою 11 липня цього року в Донецькій області.

Володимиру Яворському тепер назавжди 41.

Поховали Героя на кладовищі села Богданівці Хмельницької громади.

19 липня останню шану віддали Герою російсько-української війни, солдату Віталію Вадимовичу Слободяну. Воїн загинув 14 липня 2024 року під час виконання бойового завдання в Донецькій області.

Віталію Слободяну було лише 22 роки.

Також цього дня попрощалися з Героєм російсько-української війни, солдатом В’ячеславом Віталійовичем Островським. Герой віддав життя в бою 17 липня цього року на Донеччині.

В’ячеславу Островському тепер назавжди 33.

Поховали захисників на Алеї Слави кладовища мікрорайону Ракове. Вічна їм пам’ять!

Серце кожного небайдужого мешканця нашої громади нестерпно щемить від болю непоправних втрат, вшановуючи пам’ять кожного полеглого Героя, якому довелося взяти до рук зброю та стати на захист рідної землі. Вони з честю виконали свій громадянський обов’язок. А ми маємо завжди пам’ятати про це. І продовжувати боротьбу — кожен на своєму фронті.

Back to top button