Наші вічні Герої

Чорні звістки з війни не оминають стороною і нашу громаду. На жаль, ця кривава війна забирає найкращих і найвідданіших воїнів.

9 вересня останню шану хмельничани віддали Герою російсько-української війни, солдату Валерію Володимировичу Цимбалу. Захисник загинув 4 вересня 2024 року на Сумщині під час виконання бойового завдання.

Валерію Цимбалу назавжди 30.

Попрощалися того дня і з Героєм російсько-української війни, солдатом Вадимом Дмитровичем Христиченком. Захисник помер 5 вересня в результаті важких поранень, які отримав в бою на Луганщині.

Вадиму Христиченку було 39 років.

Поховали захисників на Алеї Слави кладовища мікрорайону Ракове.

6 вересня в селі Бахматівці Хмельницької громади віддали останню шану Герою російсько-української війни, штаб-сержанту Олександру Володимировичу Вовкотрубу. Воїн загинув на Херсонщині 3 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання.

Олександру Вовкотрубу тепер назавжди 46 років.

Поховали Героя на кладовищі села Бахматівці Хмельницької громади.

5 вересня в Хмельницькій громаді попрощалися з Героєм російсько-української війни, захисником Геннадієм Васильовичем Чаїнським. Воїн загинув 27 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання в Курській області.

Геннадію Чаїнському назавжди 38.

Поховали Героя на Алеї Слави кладовища мікрорайону Ракове.

31 серпня в Хмельницькій громаді попрощалися з Героєм російсько-української війни, старшим лейтенантом Зарічним Віталієм Васильовичем. Захисник віддав життя за Україну під час виконання бойового завдання на Сумському напрямку 27 серпня 2024 року.

Віталію Зарічному було лише 34 роки.

Поховали Героя на Алеї Слави кладовища мікрорайону Ракове.

В селі Копистин Хмельницької громади 30 серпня останню шану віддали Герою російсько-української війни, воїну Олегу Олеговичу Печеню. Серце воїна зупинилося 23 серпня 2024 року на Донецькому напрямку.

Олегу Печеню був лише 31 рік.

Поховали Героя на кладовищі села Копистин Хмельницької громади.

У гіркі хвилини щиро поділяємо біль втрати рідних людей, разом з усією громадою схиляємо голови у глибокій скорботі. Вічна шана і доземний уклін кожному загиблому охоронцю рідної землі!

Back to top button